دانستنیهای پوشاک

انتخاب لباس مناسب فصل گرما برای کودکان

شلوارک دخترانه

به عنوان پدر یا مادر، می‌دانید که انتخاب لباس بچه گانه مناسب برای کودکان در فصل‌های مختلف، چقدر سخت است. شما می‌خواهید فرزندان خود را با لباس‌های شیک و جذاب ببینید که آن‌ها را از بقیه کودکان متمایز کند. با این حال، باید به خاطر داشت که لباس‌ها، به خصوص لباس‌های بچه‌گانه، تنها برای زیبایی ظاهری طراحی نشده‌اند؛ بلکه یک محافظ قدرتمند در برابر شرایط مختلف آب و هوایی هستند.
نوزادان و کودکان، که نسبت به تغییرات آب و هوایی بسیار حساس هستند، نیاز به لباس‌هایی دارند که با لطافت آن‌ها را در بر گیرند و از آن‌ها در برابر هوای سرد یا بسیار گرم بیرون محافظت کنند. لباس‌های مناسب می‌توانند نقش محافظتی مهمی در این زمینه ایفا کنند.
دلیل این امر این است که کودکان به سادگی می‌توانند در معرض خطراتی از جمله تب، سرماخوردگی و گرمازدگی قرار بگیرند. بنابراین به عنوان پدر یا مادر، باید برای هر فصل، لباس‌های بچه‌گانه مناسبی برای فرزندانتان تهیه کنید. لباس مناسب فصل، علاوه بر ظاهر جذاب، می‌تواند از بیماری‌های بچه‌ها جلوگیری کند. با این حال، آیا همه چیز به این سادگی است؟

لباس بچه گانه

لباس مناسب فصل تابستان برای بچه

فصل تابستان یکی از دشوارترین فصل‌هایی است که کودکان شما باید با آسیب‌های آن مقابله کنند. بنابراین، لازم است لباس‌های مناسب فصل تابستان را با دقت برای فرزندانتان انتخاب کنید. لباس‌هایی که نازک و هوا به راحتی از بین تار و پود آن‌ها عبور کند، انتخاب مناسبی برای این فصل محسوب می‌شوند. لباس‌های نخی، پنبه‌ای و جنس‌های مشابه مانند پوپلین و لینن که در آن‌ها از الیاف طبیعی و نخ استفاده شده است، بهترین انتخاب برای فصل تابستان هستند.
نکته‌ای که حتما باید برای خرید لباس تابستانی کودکانتان در نظر داشته باشید، این است که کودک باید استقلال عمل و راحتی خود را حفظ کند. پوشاندن بیش از حد لباس به کودک، گرچه او را در برابر تابش فرابنفش نور آفتاب محافظت می‌کند، اما می‌تواند باعث عرق سوز شدن بدن شود. همچنین، لباس‌های باز و کوتاه می‌توانند باعث ایجاد آفتاب سوختگی یا در بدترین حالت، گرمازدگی شوند. بنابراین، باید لباس‌هایی انتخاب کرد که علاوه بر محافظت از بدن در برابر تابش نور آفتاب، راحتی حرکت و تنفس کودک را نیز حفظ کنند. مثلا پوشاندن بلوز کوتاه دخترانه و شلوارک دخترانه در این فصل مرسوم است، میتوان برای جلوگیری از آفتاب سوختگی از کرم ها و اسپری های ضدآفتاب کودکان استفاده کرد، تا هم احساس راحتی و خنکی بیشتری داشته باشند هم دچار آفتاب سوختگی نشوند.
بهترین راه برای خرید لباس تابستانی کودکان، نگاهی به لباس‌های شخصی خود داشته باشید. دقت کنید که کدام لباس‌ها و کدام جنس‌ها برای شما در این فصل راحت‌تر هستند؟ مطمئناً همان‌ها می‌توانند برای کودکانتان نیز مناسب باشند. به طور کلی، لباس‌های مناسب فصل تابستان کودکان را به دو دسته تقسیم کنید: لباس‌های بیرونی و لباس‌های راحتی منزل. لباس‌های بیرونی در عین حال که خنک هستند، تمام بدن کودک را می‌پوشانند. اما لباس‌های راحتی منزل می‌توانند گشاد و راحت باشند و ایرادی ندارد که پاها یا دستان کودک پوشیده نشود.

نکات مهم لباس کودکان برای تابستان

در انتخاب لباس برای فرزند خود در تابستان، باید به نکات مهمی توجه کنیم، از جمله جنس، رنگ و غیره. همه والدین در هر شرایطی، سعی می‌کنند تا بهترین سلیقه و انتخاب را در انتخاب لباس برای فرزندانشان به کار ببرند و لباس‌های زیبا و جذابی برای آن‌ها تهیه کنند.
اما انتخاب پوشاک زیبا برای بچه‌ها یک بحث است و پوشاک مناسب در هر فصل، بحثی دیگر. اما در فصل تابستان، این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است. برای تهیه لباس کودک، باید در اولین قدم به جنس و رنگ لباس توجه کرد، بدون توجه به این که فرزند شما پسر است یا دختر.
در تابستان، بهتر است لباس‌هایی برای فرزندتان انتخاب کنید که از جنس نخی و خنک باشد و با رنگ‌های شاد و روشن تزئین شده باشد تا گرما و نور آفتاب را کمتر جذب کند. همچنین، بین لباس بیرونی و داخل خانه فرزندتان تفکیک قائل شوید و او را با لباس خانه بیرون نبرید. پس از بازگشت از بیرون، لباس او را عوض کنید و لباس منزل را برای او بپوشانید.

از ابتدا به فرزندتان آموزش دهید که برای عوض کردن لباسش هیچگونه سرسختی و لجاجتی نشان ندهد و حتی خود به آن کمک کند. در خرید لباس برای فرزندتان، از لباس‌های تنگ خودداری کنید. اگر فرزندتان دختر است، در تابستان می‌توانید از پیراهن‌های پارچه‌ای گلدار و آزاد با آستین‌های کوتاه و بند استفاده کنید. اگر فرزندتان پسر است، بهترین گزینه برای تابستان شلوارک و تیشرت‌هایی با جنس تریکو هستند. برخی والدین باور دارند که در تابستان نیازی به پوشاندن لباس زیر نیست و لباس روی بدن کودک کفایت می‌کند، اما در واقع این موضوع در تابستان از حساسیت بیشتری برخوردار است. چرا که کودکان در پارک‌ها از وسایل بازی استفاده می‌کنند و با اشیاء و بدنهای دیگران تماس دارند که این باعث افزایش احتمال انتقال بیماری‌های پوستی و قارچی می‌شود. بنابراین، لازم است تا لباس زیر کودکان هر روز عوض شود و به بهداشت آن‌ها بیشتر توجه شود. زمانی که قصد دارید فرزندتان را به پارک یا شهر بازی ببرید، حتماً لباسی به او بپوشانید که پوشش بیشتری داشته باشد. به عنوان مثال، شلوارک‌های بلندتری که روی زانو پوشیده شود و بلوزهایی با آستین دار که روی آرنج دست قرار بگیرد، می‌تواند در صورت وقوع حادثه یا زمین ‌خوردگی به پوست کودک آسیب کمتری برساند. در تابستان، هنگامی که فرزندتان را بـه بیرون از منزل می‌برید، برای جلوگیری از آفتاب زدگی، بهتر است از ضدآفتاب‌های مخصوص کودکان زیر نظر پزشک و کلاه‌هایی با جنس پارچه‌ای کتان و نقاب دار استفاده کنید. پوست کودکان به دلیل نازک بودن سطح آن‌ها، در مقابل نور آفتاب حساسیت بیشتری دارد و ممکن است علائمی مانند قرمزی و تیرگی پوست را نشان دهد.
انتخاب کفش مناسب برای کودکان همانند لباس، از مسائلی است که در فصل تابستان باید به آن توجه کرد. بنابراین، بهتر است کودکان را با دمپایی یا صندل های لا انگشتی بیرون نبرید، زیرا این انواع کفش‌ها برای تابستان مناسب نیستند. کفش‌های ساقدار و چرمی و کتانی با رویه چند لایه، نیز برای این فصل بهترین گزینه نیستند. در عوض، کفش‌های اسپرت تابستانی با کفی نرم و راحت و کفش‌های پارچه‌ای سبک، برای کودکان مناسب هستند. با این حال، باید توجه داشت که کفش‌های با رویه کاملاً باز، نمی‌توانند انگشتان کودک را به خوبی محافظت کنند و کفش‌های دخترانه با پاشنه، ممکن است باعث محدود شدن حرکت کودک و عدم توانایی در پیاده‌روی ساده شوند. برای انتخاب کفش مناسب برای کودکتان، بهتر است کفشی را انتخاب کنید که در عین راحتی و سبکی، برای پوشیدن مشکلی ایجاد نکند و کودک بتواند آن را به تنهایی پوشیده و در آورد. اما شاید سوال پیش آید که آیا بچه‌ها باید در انتخاب کفش و لباس آزاد باشند؟ با توجه به اینکه بچه‌ها شناخت و تجربه کافی در مورد نوع جنس و مدل لباس ندارند، بهتر است والدین لباسی را که از نظر خودشان مناسب به نظر می‌رسد، انتخاب کنند اما نظر فرزندشان را در مورد رنگ آن بپرسند. به این ترتیب، نظر والدین در خرید پوشاک اعمال می‌شود و در عین حال، به کودک حق انتخاب داده شده است که این باعث تقویت حس استقلال ‌طلبی و اعتماد به نفس کودک می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *